3 Mayıs 2011 Salı

burç analizi!



şimdilerde etrafımdaki bir çok kişiyi burçlarına göre itinayla analiz etmeye başladım sanırım. "şu ara" ruh halleri ile ilgili işte Oya'nın Kızı'ndan burç analizi... (burç yorumlarının sonlarında kişilerin ad-soyadlarının ilk harfleri yer almaktadır, bilginize:) )

p.s: lütfen yükselen burçlarınızı da dikkate alınız!

Koç: şu sıra çocuklarla fazla haşır neşir ama Beyza'yı çok özlediğini ve dedikoduya çok ihtiyacı olduğunu biliyorum. (Ö.Ö)

Boğa: sevgilisini çok özleyen asker Boğa'ların yalnızca 14 günleri kaldı. şu sıralar doğum günleri olması sebebi ile Mars ve Jüpiter bakışıyorlar. (B.Ş)

İkizler: doğum günlerinin yaklaşması ile neşelenen ve aynı zamanda yaşlandığını da bir türlü aklından çıkaramayan İkizler tam gaz çalışmalarına devam ediyorlar, arkadaşlarını ihmal etmemeleri gerektiğini de akıllarından çıkarmıyorlar:P (C.B)

Yengeç: şu ara şehir içerisinde bir çok yolculukta bulunsa da halinden şikayetçi görünmeyen Yengeç'ler hane içerisindeki bir takım yeniliklerden oldukça memnun görünüyorlar. (Annem:))

ayrıca İstanbul'un neşesi onu hem hüzünlendiren, hem sevindiren "bir başka" Yengeç'ler ise arkadaşlarına ve ailesine şu sıra çok düşkün olduğundan mütevellit onların hayalleri ile kendi yağında kavrulur. (E.E)

Aslan: her zaman büyük hedefler peşinde koşan ve kaliteyi seven Aslan'lar şu sıralar Bursa'nın rehavetinden sıkılmış olmasalar da en yakın arkadaşının bir an önce işlerini bitirip onu ziyaret etmesini bekliyor. (S.Ö.)

Başak: şu sıralar kuvvetli sırt ağrıları çeken Başak'lar haftasonlarını alışveriş merkezlerinde gezmekten alıkoyamazlar. yeni işlerinde yeni başarılara imza atmayı planlamarıyla birlikte evlilik planları da göz ardı edilecek cinsten değil. (İ.G)

Terazi: Ece Temelkuran yazılarını şu sıralar oldukça beğenmekle birlikte hayatlarının baharını BEYZA'YI GÖRMEDEN geçiriyorlar! (G.Ü.) Çok özledim ulan:(

Akrep: her ne kadar sinsi olsalar da yumuşak bir tarafları da olan Akrep'ler yurtdışı planları ile ilgili yanıp tutuşmaktalar. Bulgaristan gezisi onlara çok iyi gelecek... (Bacım B.S.)

Yay: bir kaç zamandır gerek gezi amaçlı, gerek mecburiyet amaçlı gerçekleşen ve gerçekleşecek olan yurtdışı gezileri Yay'lara ferahlık getirecek, harika yeğenler onları hep çok mutlu edecek... (K.K & M.A.Ö)

Oğlak: hayatları boyunca hep asil olmayı her ortamda başarı ile gerçekleştiren Oğlak'lar artık Türkiye'yi özlediklerini farkındalar ve Kova'lar da onları çok özledi :( (A.Ç.)

Kova: ehem ehem... nam-ı değer Kova'lar şu sıralar düzen insanı olmakla birlikte bir çok şeyi (hanesinde) yoluna koymuş durumda. uzun zamandır ayıklamak istediği bir çok ayrıntıyı gözden geçirmiş ve "beyaz sayfa"lar ile hayatına devam etmektedir. (Oya'nın Kızı)

Balık: her ne kadar sevgilerini gösteremeseler de etraflarındaki herkes tarafından çok ama çok merhametli olduğu bilinen Balık'lar işlerini yoluna koymak için yazılı, imzalı bir takım kağıtlar ile ilgilenmekteler. ("faadır" diyeyim, siz ordan anlayın:))

3 yorum:

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Adsız dedi ki...

çilgin kova dıyor kı bırşey demıyorum tamamamı*demek zorundada deyılım ha güzel herşey

Adsız dedi ki...

baksana kizim ne oluyor sana sankı bu dünyada tek sen mı yaşiyorsun delı mısın sen ben de varim tamam mi aklini başina al tuzlaya gelmıyeyım haaaaaaaaaaaaaaaa