17 Nisan 2010 Cumartesi

matematik ve marka...

matematik ve marka dedim, benim için hayatımın vazgeçilmez iki kavramı... aralarındaki alakayı çözemeyenler belki "ikisi de sadece M harfi ile başlıyor" diye düşünseler de aslında insan beynindeki yerlerinin aynı noktada toplandığından artık adım gibi eminim. var olan bir duruma çözüm bulma, bazen cevabın koca bir sıfırdan ibaret olduğunu bile bile sonuca gitmenin inanılmaz keyifli olacağı olgular aslında bunlar. ikisini de geliştirmek istersiniz, markayı daha çok geliştirmek, matematiği seviyorsanız daha da öğrenerek bulmaca haline getirip eğlenirsiniz. matemetik seven bir arkadaşınızın en sevdiği sayı "kök 4" tür ama 2 değildir =) çünkü siz matematik aşığıysanız 4'ün sadece 2'nin değil, aynı zamanda -2'nin da karesi olduğunu da asla unutmazsınız.

matematik de marka da size bütün ezberlerinizi unutturur çünkü ikisi de büyümeye çoğalmaya çok açıktır. ikisini de tanıtırsınız! belki bilinmeyen bir sayı yerine "t" parametresi atar tanıtırsınız, markanız için de öyle güzel bir bülten hazırlarsınız ki ürününüz bambaşka bir hale gelip basında yer almıştır.

ve hep bilirim ki marka matematiksel düşünmeden geliştirilemez, ama matemetiğin her zaman başlı başına bir burnu havada olma durumu ve toz kondurmaz bir yapısı vardır.

şimdi bir markacı olarak düşünelim bakalım; 2+2'yi nasıl 5 yaparız!

3 yorum:

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

markalarda matematik öğretmenleri gibi snop!:D

Adsız dedi ki...

hiç böyle düşünmemiştim gerçekten harika bir yaklaşım=)

Oya'nın Kızı dedi ki...

@xilix ben de öyle düşünüyorum:)

@dream güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)